به گزارش آیفیلم، با اعلام نامزدهای سی و هشتیمن جشنواره فیلم فجر، بیوگرافی نامزدهای بهترین نقش مکمل زن را در این گزارش بخوانید.
لیلا زارع (متولد ۲۱ مهر ۱۳۵۹ در تهران) هنرپیشه سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران است.
او دارای جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم ما همه خوبیم از جشنواره فجر می باشد. آخرین کار وی در تلویزیون نیز حضور در سریال محکومین می باشد که در نقش یک مددکار اجتماعی زنی به نام گلی در آن به ایفای نقش پرداخت.
یک کیلو و بیست و یک گرم (۱۳۹۵)، آذر (۱۳۹۵)، کمدی انسانی(۱۳۹۵)، سمفونی تولد (۱۳۹۴)، خانه دیگری (۱۳۹۴)، امتحان نهایی (۱۳۹۳) و شیفت شب از جمله آثار وی است.
لیلا زارع در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین نقش مکمل زن برای فیلم سینمایی «خون شد» است.
مینو شریفی پور
مینو شریفی پور بازیگر جوان و جدید سینما است که با فیلم «درخت گردو» به کارگردانی محمدحسین مهدویان در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت.
مینو شریفی پور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین نقش مکمل زن برای فیلم سینمایی «درخت گردو» است.
سمیرا حسن پور
سمیرا حسن پور آذرماه سال1363 در تهران متولد شد، او بازیگر سینما و تلویزیون می باشد.
وی در اولین کار سینمایی خود در فیلم تمشک سامان سالور کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر شد.
سریال دلدادگان در دوفصل از شبکه سیما پخش شد سمیرا حسن پور نقش جوانی راضیه را در این سریال ایفا کرد .
سمیرا حسن پور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین نقش مکمل زن برای فیلم سینمایی «سه کام حبس» است.
طناز طباطبایی در 20 اردیبهشت 1362 است. او فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال 1383 با فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدر عاملی که در فیلم به اسم خودش اولین حضورش را در فیلم های سینمایی رقم زد.
با مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقش های اصلی فیلم بود مطرح شد و توانایی هایش را به چالش کشید.
در سال 1388 جایزهٔ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای فیلم صداها از آن خود کرد. در فیلم مرهم به بهترین نحو توانایی های خودش را نشان داد.
هیس دخترها فریاد نمیزنند، آرایش غلیظ و خشم و هیاهو از جمله آثار وی است.
طناز طباطبایی در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین نقش مکمل زن برای فیلم سینمایی «شنای پروانه» است.
باران کوثری 25 مهر 1364 در تهران به دنیا آمده و دانش آموختهٔ رشته نمایش از هنرستان سوره است.
بهترین بابای دنیا (1370) ساخته داریوش فرهنگ، نخستین تجربه بازیگری اوست. نقش آفرینی های بعدی وی تا سال 1380 به تمامی در فیلم های مادرش رخشان بنی اعتماد است.
باران کوثری در سال 85 ابتدا با بازی چشمگیرش در مجموعه صاحبدلان (محمدحسین لطیفی) همه را به تحسین واداشت، سپس از جانب خوانندگان هفته نامه چلچراغ برای دریافت نشان محبوبیت این نشریه انتخاب شد و سرانجام در بهمن ماه همین سال با کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای دو فیلم خون بازی و روز سوم و دیپلم افتخار بخش بین الملل برای فیلم خون بازی، آلبوم افتخارات یک سالش را ورق زد.
او در سال 1386 در جایزه تصویر آسیا پاسیفیک توانست برای فیلم خون بازی یکی از کاندیداهای بهترین بازیگری شود و در سال 1387 در بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم حیران کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
وی در سی امین دوره جشنواره فیلم فجر در سال 1390 برای بازی در فیلم بغض در بخش نگاه نو (فیلم های اول) کاندیدای جایزه بهترین بازیگر زن شده بود.
باران کوثری برای بازی در کوچه بی نام برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن سی و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر شد.
باران کوثری در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین نقش مکمل زن برای فیلم سینمایی «عامهپسند» است.
ستاره پسیانی
ستاره پسیانی متولد 17 شهریور 1364 در تهران، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است.بازیگری را با تئاتر در سال 1369 وقتی که 5 ساله بود شروع کرد، یکسال بعد در سال 1370 با فیلم داریوش کاردان بنام بهترین بابای دنیا تجربه بازی در فیلم سینمایی را نیز کسب کرد.
از 15 سالگی بازیگری برایم جدی تر شد چون نقش های جدی به من سپرده می شد، در سال 78 اولین تجربه حضور در تلویزیونم با مجموعه همه بچه های من شروع شد.
برنده سیمرغ بهترین بازیگر زن در سی و ششمین جشنواره تئاتر بین المللی فجر سال 1396 در بخش مسابقه ایران (ب) برای بازی در نمایش صد در صد به کارگردانی مرتضی اسماعیل کاشی است.
ستاره پسیانی در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نامزد بهترین نقش مکمل زن برای فیلم سینمایی «من میترسم» است.
برگزیدگان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر+تصاویر
تصاویر اختتامیه جشنواره فیلم فجر
ه خ/ ص گ